Wanda de Kanter

Wanda de Kanter

Kan dit en mag dit: als arts rol spelen van een van je parienten die al dood is. Mag je een lijk spelen: is een doodskist niet te heftig voor velen die een dierbare verloren?

Sander kon goed verwoorden waarom het wel degelijk kon en mocht. Hoe authentiek te blijven door niet over the top te spelen. Hij voegde dramaturgisch sterke beelden toe: de hand met de zakdoek plots uit de kist. De kist als catheder voor bigtobacco: letterlijk over lijken gaan.

Heel fijn is dat je vertrouwen krijgt in een gebied waar je eerder niet kwam. Prettig is dat Sander ons idee in tact liet met inhoudelijke en dramaturgische verbeteringen. Dat vonden wij bijzonder prettig. Het bleef op die manier van ons. Door Sander was ik niet meer bang dat ik mensen ziek geworden door het roken zou kunnen beledigen. Ik wist door Sander dat het echt respectvol was.

Jan Lavrijsen
Jan Lavrijsen

Sander is een uitstekend observator en kruipt in de huid van je publiek. Ogenschijnlijke details vallen hem op en hij geeft je met een enkele aanwijzing een handvat waarmee je alles samen kan laten vallen.

Jan Lavrijsen is Specialist ouderengeneeskunde

Laura Janusik
Laura Janusik

Sander was able to ask targeted, insightful, and compelling questions during our session that helped me see the perspectives that I was missing. Being able to meet him in person was the icing on the cake, as he has the ability to look into your eyes in a way that dispels the anxiety and allows the speaker to shine.

Laura Janusik is Professor of Communication

Amy Robinson
Amy Robinson

Working with Sander made my presentation sound natural and unmemorized. His style is friendly, outgoing, precise and he gives you good constructive criticism.

Amy Robinson is Executive Director at Eyewire

Go to top